LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under november 2006

Av Maja - 21 november 2006 17:45

sista veckan med etyder. kommer vara på kammarn 3 dar denna vecka. lyckades dessutom få gratis mat i dag. högstadiekidsen som repar i 2.a kammarn på tisdagar hade inte ätit upp all mat som de fått, så istället för att kasta fick vi fårgan om vi ville ha. å ja tack, gratis är alltid gott.

Av Maja - 20 november 2006 10:23

uss. jag gillar inte måndagar. är ovanligt seeeg å försov mig igen. klockan kommer få ett batteribyte snart. vaknade av att johan knacka på min dörr.min tatoo börjar läka å bli ful. snart är den fin igen... när alla sårskorpor trillat dän.en vecka kvar med olov. andas. å på fre kommer erik. de blir kul. åsså får jag träffa cilla å jenny,

Av Maja - 19 november 2006 10:20

vaknade assent. behövde nog sussa.iaf, han inte med att va så effektiv som jag planerat. men städa kök han jag... inte fullt så äckligt som jag trodde att de skulle va. behövdes ingen sanering denna gågn. älskar folkiskök. de har så charm...läste lite kommunikation framför teven. jag har skul studieteknik... men ja kan verkligen inte koncentrera mig om det är tyst.kvällen avslutades med "lilla sjöjungfrun". å maja va 6 år igen.

Av Maja - 18 november 2006 10:15

försov mig. blä, jag hatar min klocka. åkte buss in till stan för att sätta mig på en annan buss till stockholm. jag hade lyckats bli någon form av boss eftersom anna åkte bil å kom senare. blev en bra dag med massa teater å massa folk. träffade gunnar å emelie. helt galet men kul.när vi skulle åka hem va camilla å johan borta. jag fick panik när gruppen bara bestod av 16 st å allt som carol sagt om sina italienrae dök upp i huvet. jag ska aldrig bli bussguide. aldrig. lyckades iaf fatta vem vi saknade å till sist kom de tillbaka å vi kunde puttra tillbaka till peking.de sista jag såg var emil jensen, å de gjorde min dag. en av låtarna sjöng han om kutens bensin å fårö. jag blev glad. längtar till sommar å att jag ska ut på äventyr.

Av Maja - 17 november 2006 10:12

en fröl (fredagsöl) i 6.5 timmar på världens. ja, maria, maria, adina å frida. trevligt trevligt. han averka olov, knypling (igen), etyder, olov (igen), olov (igen), fridas praktik åsså olov (igen). en trevlig em å kväll blev det.

Av Maja - 16 november 2006 15:10

veckan består fan bara av torsdagar... bara.etydarbetet är slut. de kännns bra. är toktrött.en vecka på kammarn, känns lite skumt å komma tillbaka till borgen, å ha lektion å se en massa andra klasskompisar som jag inte sett på en massa massa dar...man ska inte stoppa i teaterelever socker, å man ska inte släppa teaterelever på café. de slutar tokigt. då pratar de om zebror å slampvantar å knyppling å hästpolo å bananer.borde göra massa saker. fast inte tvätta, för en gågns skull.

Av Maja - 14 november 2006 17:34

ny etyd. arbetet gick bra, fram till O kom. *arg* jag kan inte nå fram till honom. å han kan inte nå fram till mig, utan kör över mig totalt. känns så iaf. å resten av ettorna oxå... iaf. johan bjöd mig på fika efteråt. de va bra.jag har pissont i magen. dumma dumma mens.va å kolla på nemo (häst) i går. han verkar väldigt stor, å ja vet inte om jag klarar av det rent kroppsligt lixom. förvisso är han som ture i manken, men han är mycket grövre... så vi får se.bra saker som hänt idag.- jag har lagt in en tvätt- johan bjöd mig på fika- arbetet gick bra, vi han med mycket.dåliga skaer som hänt i dag- fryst pasta i soppa är inte så gott- O kom å dissa- stora mensdöden

Av Maja - 13 november 2006 18:39

yttilagare en lektion med olov. helt plöttslite är c-e jävligt konkret. ja å maria håll på att bli galna. delade upp grupper, lokler, texter å skådisar. vilket olov skulle gjort innan. mårr. tog pisslång tid... mårrr.på ons ska jag göra tatoo nr 2 för övrigt... lite pirr i magen. å nu om ca 30 min åker jag till söderköping (eller mellan nkpg å söderköping) å ska kolla på en häst å se om de kan va nått att vara medryttare på... vad håller jag på mig. men iaf.

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards