LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under juni 2007

Av Maja - 25 juni 2007 18:10

.... Mupp, är toktrött. Fattar inte, när klocka var typ tre halv frya skrek min mage, den gjorde jätteont. Å nu är jag fortfarande seg och konstig. Det kansek är värmen, jag vet inte. 

Statistik så här långt över sommaren

Antal gula bilar 5 (som jag har slagit på iaf)
Antal puckorister ca 4/dag
Antal kaffekoppar 1-3/dag (jag har dragit ner, du)
Antal km att cykla 5-10 km

Av Maja - 23 juni 2007 22:44

Klas mjaular och vill ha klappar från far. Jag duger inte. Sigrid äter skorpa.

Av Maja - 22 juni 2007 17:46

I dag har jag firat midsommar "som man ska". Med dans kring midsommarstång och nästan krans i håret. Den blev för liten... Åsså  orkade jag inte plocka mer blommor. Hela min uppväxt har jag dansat kring en sinkhink med blåeld och valmo i. Mina vuxna har tyckt att det varit så mycket folk där vi har firat, så det blev dans kring hinken efter maten. I dag blev det iaf "riktigt". Dessutom var jag och Louice lekledare och sen stod vi och tog "utträde", et bidrag så att den kan bli firande nästa år oxå, och lite hjälp till museet. I kväll blir det grillning och sen till Kutens Bensin på Fårö, Kutens Bensin som Emil Jensen sjunger om i Maj förra året

Av Maja - 22 juni 2007 10:22

Nej. Pappa sa att vi skulle åka runt tio, och att de skulle släppa av mig i F-sund. Nu är klockan halv elva. Och vi är fortfarande kvar i byn. De vuxna har knappt fått på sig kläderna. Vad har jag jort för att förtjäna sådana här vuxna, som är så otroligt sega av sig. Och hittar på tusen andra saker att göra. Suck. 


Aahaa. Det verkar som att vi är på väg nu. En halvtimma efter utsatt tid.

Av Maja - 21 juni 2007 22:14

Yes. Tuppen Greger. Idag var han utanför hönsgården. Jag tror att Agda jagat ut honom. Den enda hönan med lite goo i bland våra fjäderfän. Det är så att Greger är en lite kåtbock (tupp). När jag fick in honom i dag så började han uppvakta hönerna, dock inte Agda. De andra damerna var väldigt ointresserade, och kakklade i högan sky när Greger försökte hoppa på dem. Kurt brydde sig inte alls om att Greger var på hans hönor. Kurt tyckte att brödet som de fick till frukost var mycket intressantare och godare.  Än att jaga bort en slyngel till tupp.

Av Maja - 20 juni 2007 19:47

Grr. Jag är inte gjort för att boka biljetter. Blir tokig på SJ... Har lyckats boka om båtbiljetten utan problem. Men SJ betalar inte tillbaka om biljetten kostar under 100 spänn. Vilket min gjorde. Först trodde jag att jag skulle gå miste om båda biljetternas "värde", men så kom mor på att jag kan ju hämta ut på ATG. ( Vi ahr ju inga automater på den här öjn) Så nu är det "bara" 70 kr som jag går miste om... Men. men.



Iaf. Har varit på Kyllaj en vända i dag. Det var trevligt, fast jag var rätt seg i skallen och hade lite svårt att lyssna. På museet var det full rulle. Med folk, men gubbdagiset, med utställningar till höger och vänster och Ylva som lydde lamb (klippte får). Stackars Sigge (min mista jobbarkompis... en dvärgspets på 3 år) Blev helt snurrig och viste inget alls. Det var bara en massa ben överallt, tyckte han.  Vi har dessutom fått en ny tupp. Kurt är inte ensam kung i hönsgården längre. Dock kommer jag inte i håg den nya tuppens namn... Jag återkommer med det.



Hästarna kommer upp nästa fredag. Q lycklig som en femåring.

Av Maja - 19 juni 2007 21:53

Det börjar lösa sig med hage för hästarna. Har vi tur så finns det på museet på måndag. Wiiiii.


Kurt, tuppen altså börjar förstå vart hans plats är, i hönsgården. Han har inte flaxat ut den senaste veckan tror jag. Det är bra. Dessutom har Agda och de andra tre hönorna börjat lägga ägg. 


Av Maja - 18 juni 2007 18:10

Siggen har blivit stor, hon är faktiskt snart medelålders.  Hon maler inte sönder sina toarör längre och gör bo av dem. Hon biter bara lite lite i ett hörn. Sen låter hon dem vara, ligger i dem i bland och klättrar på dem.   

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards