LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under juni 2007

Av Maja - 6 juni 2007 09:45

ja, det räknas som helg i dag. mer pengar till maja. när jag var liten, och de inte var helgdag så gick hela min skola till KA3, vi sjöng någon vårlåt, det sköts salut, vi fick en festis och bulle. sen gick vi tillbaka till skolan. på den tiden viste jag inte  varför vi var där. nu vet jag iaf att den 6.e juni är vår nationaldag. men de viste jag inte för ca 4 år sedan. jag hade bättre koll på norges dag. det säger ganska mycket tycker jag. för mig betyder ingenting. när jag var liten bettyde den att jag fick en bulle.

 iaf i dag kommer jag hissa flaggor på museet, samma sak som jag gör varje dag jag jobbar. ingen skillnad för mig, oavsätt nationaldag eller inte. 

Av Maja - 5 juni 2007 10:57

ja. då har jag varit på vårdcentralen för en 10.000 mila kontroll. ha ha.  jag hraiaf varit hos puckot som jag har till läkare, har fått utskrivet allergimedicin och ventolin. men inte fått reda på vad jag är allergisk mot. som jag ville. men puckot till läkare lyssnar knappt på vad om säger. jag blir galen. jag är inte ensam om att inte gilla honom. tror att minst 70% av hans patienter inte tycker at han är bra.

Av Maja - 4 juni 2007 18:10

ja. nu har far varit och köpt ne ny bil. mörkröd, disel. å pappa lär vara stolt som en tupp. nu kommer pappa vara odräglig minst en månad. dessa små pojkar.  bilen kommer i början av juli och kommer rulla runt med oss. och med bilen kommer pappas alla manliga bekanta, då vill de provköra, sparka på däcken och säga att den är snygg och att det var ett bra köp. och pappa kommer bli odrägligare än någonsin. sucka. män som returerar till små 10-åringar när de för nya leksaker.

Av Maja - 4 juni 2007 16:49

såg att winnerbäck spelar den 10.e nov i norrköping. de vore nice att se. vem ska ja få med mig. om inte lisa får med mig till lund... eller både ock kanske.
i sommar blir det festivla iaf. trevligt. alternativfestivalen i nkpg.akademien, sundström, demian, å maud lindström bland annat. verkar va en hel del annat trevligt oxå.
jag är hur som hells musik/konsertsugen just nu.

Av Maja - 4 juni 2007 13:09

vaknade rätt tidigt i morse å var helt övertygat om att jag försovit mig... sne kom jag på att jag var ledig. somnade om och vaknade igen, helt övertygad om att jag försovit mig... sen kom jag på att jag var ledig. mor kom och väkte mig och la kisse i min säng. men de tyckte inte han va så kul. han for ut, och till matskålen förmodar jag. 
nu är jag iaf vaken. och har fattat att jag är ledig.

Av Maja - 3 juni 2007 17:44

även fast jag har haft en del å pyssla med på jobbet i dag så har tiden gått långsamt. jag har prata med pensionärer och jagat tupp som rymt i ca 30 min, hade god lust att göra tuppsoppa (som i stadsmusikanterna från bremen) avtuppskrället. han vill in, men han kommer inte in. jag fattar inte heller hur han kom ut.  jag har dessutom velat strypa små äkcliga barn om inte lyssnar på vad jag säger... å inte på föräldrarna heller för den delen. de jagade oxå tuppen. men inte så mycke för att få in den, jag tror att de tyckte att det va kul å se på när den sprang... suck. kids.
i morron är jag ledig. få se vad liten maja hittar på då.

Av Maja - 2 juni 2007 19:18

ja. mitt lilla djur, mina föräldrars barnbarn. ja de säger iaf så, att hon är ett barnbarn. de säger inte bara barnbarn om min lilla sigrid, de kallar henne för en tjock mus utans svans. nog för att hon är tjock... hon blev det efter att jag va på åland... men en mus. neee. möjligtvis i kattens ögon. de säger även att hon har ett visst underhållningsvärde... å de kan nog stämma, för hon är rätt kul å titta på när hon ränner runt i buren. å mins lika söt när hon är ute och springer.

far har iaf köpt både sand och badkar åt henne så nu rullar hon sig för glatta livet. å klas tittar på... så länge vi inte tittar på klas när han tittar på sigrid vill säga.

Av Maja - 2 juni 2007 17:55

ja. ulrika å jag har jobbat tillsammans. ulrika skulle plugga... det gjorde hon nästan inte  alls... fram till lunch satt vi å snakca, å de är klar vi har ju inte sett varandra sen i augusti. å ingen av oss är direkt kassa på att prata...hade en visning med en skolklass å då hade ulrika lite tid å plugga i af. 
i morron är det min tur, att släpa upp dator å böcker till museet. planen är att bli av med den där aristoteles boken vi får se hur det blir med det...

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards