LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under augusti 2007

Av Maja - 19 augusti 2007 11:52

Har tänkt på en sak. jag har varit delaktig i många personers start till att börja blogga. Min mor (tant tagg), Pytte, Kazoo och Lillebo. De är rätt bra jobbat om jag får säga det själv.

Av Maja - 18 augusti 2007 20:19

Somsagt sitter på borggården ock ser ut över herrgården. Det är fint här. Jag förstår det nu. Kom i dag, ska passa på att vara ledig. Finns inget jobb som lockar här. Allt är sig likt, men så förändrat. I Villan finns målningen från första festen kvar, det blev jag glad för. Och min byxor (som jag trodde att jag sumpat) fanns i tvättrummet. Den 27.e börjar skolan. Då kommer alla nya. Spännande och läskigt på samma gång. jag kommer bli en "sån där stor 2.a, som vet allt"

Av Maja - 17 augusti 2007 11:05

Den är inte helt slut... Men i morron är jag i Norrköping igen. Och efter de börjar skolan om en vecka... och när skolan har börjat känns det som om sommaren är slut. Jag har hunnit med massor.



Jobbat, ridit, träffat gänget, tältat (lekt turist), gått på museeum (inte bara de som jag jobbar på), fyllt år, druckit massa kaffe, broderat och handarbetet och lyckats sälja det som jag och mina arbetskamrater gjort, klappat bebiskissar, fått motorstopp med  Castor, inte läst kursböcker, läst "vanliga" böcker, varit på 100-års kalas, eldat, spelat teater, skrämt turister, varit irriterad på turister, fått en utskällning av en dansk, fått en till utskällning av samma dansk, städat, blivit rädd för spindlar, sätt på film, badat (1ggr... kors i taket, Q som aldrig badar i havet) ätit ostbågar, sett engelska deckare på teve, sovit, sett Dark Angel på datorn, druckit öl, ätit massa Vonnabullar, lekt medeltid, ätit medeltidsmat, varit sommarbarn, bråkat med hästar, gosat med hästar, druckit vin, varit på Kuten, dansat, varit på Klubb Feber, sett på teater, lekt med vänner, varit i Norrköping,

packat upp och sen packat, köpt nya kläder, sovit med katt i sängen, sagt 140 kr tack påtok för många gånger, skrattat och varit kissnödig.



Av Maja - 16 augusti 2007 18:12

Ja, Pytte och jag tyckte att vi har fått förlite kultur i oss denna sommar. Så nu när vi var lediga passade vi på att gå på museeum. *Q ler* De är ju inte så att vi har varit på museeum vaje dag.... Men att gå på andra museeum är kul, vi är ju lite museinördar. 

Av Maja - 16 augusti 2007 10:37

Jag och familjen var och tittade på  kissebebisar i går. De hade en jättesöt lite kissunge, som jag kallade för Bosse, om d eva en hona skulle det bli Stina Men röda honor är ytters ovanligt. Mamma ville inte hitta på namn till den nya familjemedlemmen. Men det var en Bosse. När han satt i mammas hand började han pipa, när han kom till mig blev han tyst. Bosse tyckte om mig.  

Av Maja - 15 augusti 2007 14:08

Ja, i dag åker luddbollarna hem. Veronica ska komma och hämta dem... får så om de vill åka hem. Jag ska hjälpa till och lasta. Sommaren är slut, på fredag åker jag till Stockholm och sen till Nkpg. Hem hem, eller om det är bort bort... beror lite på. Jag har två hem nu mera.

Av Maja - 13 augusti 2007 18:04

Nu finns han inte mer. Nu vandrar han till de sälla jaktmarkerna. Vila gött i din himmel! Vår gamla Klas blev 16 år, vilket är en rätt hög ålder på en katt.

GA

Av Maja - 12 augusti 2007 23:14

Idag var GA på besök. I morron kommer det stå om lindagen på Bungemuseet. Hoppas de skriver något bra om oss.

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards