LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under mars 2008

Av Maja - 15 mars 2008 11:45

En aningesn trötter Q tog sig upp ur sängen i går morse. Teaterklasserna på Borgen skulle på äventyr till Stockholm. Sminkkurs och teater på Unga Klara. Den försa introduktionen var Q.s hjärna med på noterna, men efter lunch började jag sånka till och bli lite för trött. När vi var klara med sminkursen på Riksteatern åkte vi in till stan, och ja, vi åkte fel denna gång oxå. Iaf, promenerade från slottet mot Sergels Torg för att hitta nått och äta. Klockan sex stod vi i en väldigt varm lokal på Unga Klara och väntade på att bli insläppta. Vi såg Edvard II, 4 timmar lång pjäs, men det kändes som 1.5 h. Grym, Osten på regi. Jag är kär i Osten tror jag. Satt på första rad och fick lite saliv på mig, men va fan, Rickard Wolfs spott får gärna hamna på mig... En bra dag i det stora hela. I dag dag ska vi käka lite och se melodifestivalfinal.

Av Maja - 12 mars 2008 22:10

Hittade den har lilla texten när jag skrotade runt i mitt rum, som klassen skapade när vi gick i TP 1.an Uppgiften av en "en ords saga" Men det blev en fin liten dikt. Ibland viskar vi tillsamman hemligheter som leker friskt bakom öronen.

Av Maja - 11 mars 2008 17:49

Det snurrar i huvet, jag sitter på ett x-2000 tåg, allt susar förbi. Jag har framtidsångest, för vad ska jag göra, var ska jag bo. Vad vill jag? Sommaren börjar ta form med jobbtider, teater och liv. Samtidigt har jag en framtid som knackar på dörren, en kursbok att läsa klart innan den ska tillbaka på biblan och en essä att skriva. Och regissera Kvinnornas Decamerone. Det där med fritid får vänta till i sommar... Men jag trivs. Fast tiden kunde ju få gå lite saktare, jag behöver ha lite tråkigt känner jag.

Av Maja - 8 mars 2008 14:33

God kvinnodag på er.För ett år sedan, detta datum var jag med skolan i Stockhom, såg Strindberg på Dramaten. Inget vidare sätt att fira kvinnodagen på måste jag säga. Hade iförsi en bra dag, men Strindberg, nej jag är ingen lover av den karln. Denna dag kommer firas med maskerad, jag kommer vara Pippi Långstrump, eller Pepe som de säger i Litauen. Dels för att jag kan fläta mitt hår så att det står rakt ut, utan hjälp av ståltråd. Dels för att hon är cool och det är 8.e mars.

Av Maja - 6 mars 2008 17:24

... Men vi tar det från början.Tisdag morron, Maria ska öppna en avocado, med världens största kniv. Maria passar på att skära lite i sig själv oxå... eller rätt mycket. Och fick tillbringa kvällen på Hagebys vårdcentral. Onsdagen börjar med att vi får igång larmet på Kammarn, jag har inte larmat av Kammarn på över ett år, och var osäker på vad hur och när. Larmet gick igång, men vi slapp peja en utryckning. De kunde stänga av larmet från larmcentralen och med hjälp av lite telefonsamtal hit och dit fixade allt sig. Vi kom i gång vid nio, sen får en av våra skådisar en kraftig migränattack, faller ihop på golvet och skakar. Jag kastar mig till apoteket och köper tablettet. Efter mytcket om och men sätter vi tre skådisar i taxi hem till Borgen, en febrig, en migränig och en som fick eget arbete. Halv elva kör vi med halv skådisstyrka. Tre minuter i tre slockanr hela kvarteret och det blir bäckmörkt i replokalen och vi lyckas treva oss ut och mörkret. Nej, det är inte slut än. I dag lyckades jag försova mig, Maria ringde och väckte mig tjugo i nio. Nu hoppas jag att vi slipper med trassel, eller att livet inte kommer imellan allt för mycket.

Av Maja - 1 mars 2008 15:21

Ja, mitt mål är att esään ska vara klar kring på påsk. Så att jag slipper tänka på den sen. Och det kan nog bli så. Nu har jag fått tag på Eve och kan bolla lite tankar med henne, kommer bli grymt spännande, och förhåppningsvis kan jag reda ut lite tankar som dykt upp under arbetet. Jag är pepp.Min essä heter "I ridning och teater försvinner tiden eller jag och mina liv." Jag kommer undersöka kopplingr mellan ridning och teater, ridning och mänskligt beteende men och min roll i de båda "liven" hur jag funkar och hur jag beter mig. Och varför jag brinner för dem båda. Så har du några tankar, om du är innsatt i båda ämnena, släng i väg en kommentar, jag skulle bli gald.

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards