LillaQ- Tror på att det går att förändra välden.

Alla inlägg under juni 2007

Av Maja - 12 juni 2007 20:42

som sagt. ingen museefri dag. åkte upp till f-sund. tänkte överraska louice, men när jag kom. då va hon på museet och skulle överraska mig! så jag knallade upp dit i stället. tänk hur de kan gå. när två hjärnor tänker samma sak.

Av Maja - 12 juni 2007 13:18

jaha. så var han ute igen. vi jagar in, han tar sig ut. undrans vad som är så spännande på andra sidan hönsgården. eftersom han inte rör sig längre än bort till tunen och bort till ladan. hans nya revir skulle kunna vara betydligt större. typ hela museeområdet. men icke. 

i dag blir det inte en helt museefridag heller. ska upp å repa i em/kväll. ska läsa lite repliker å graj sen tänkte jag. ska låna med mig manuset till tidsresan oxå. å klura lite på i morron. de är slutet på båda som jag inte tror skulle funka till 100%.  

Av Maja - 11 juni 2007 16:58

tankarna har snurrat. hur ska vi lösa detta? går det ihop?  hur ska vi göra? iaf. vi har pratat å planerat. å kommit fram till att göra tre visningar. 2 st tidsresor, en till 1907 (bungemuseet 100 år) en till 1741 (bönderna och linne) och en kulturhistorisk rundtur (typ som vanliget, eller ner i änget och 1800-talsgården. upp till varje att bestämma) jag är aspepp. kom hem nyss. jag och ulrika gick upp och letade kläder strax efter två. vi var borta i två timmar. letate och kollade. "min" kjol, den som köptes in för ett av museespelen för många år sedan och syddes in och lades upp så att den skulle passa mig. är puts veck. vi har letat överallt. går verkligen inte att hitta. hittade en annan, som borde funka. men jag ska ta en koll i morron oxå innan repet och kolla där vi redan har kollat, utifall om den har gömt sig så att säga.

Av Maja - 10 juni 2007 17:51

ja. Q.s huvud är dött. det funkar inte.  det är varmt och jag blir trött. och dock kommit i håg att dricka vatten i dag. 
i dag har jag roat mig med att läsa den ylande mjölnaren av arto paasilinna. den tar sig, tyckte att den var så där i början. men den bli bättre. inte lika mycke supnade som i många andra utav hans böcker... har även fått in kurt i hönsgården igen. får se hur länge han håller sig där den lille flygande mannen. 

Av Maja - 9 juni 2007 09:42

vi har haft den jättestora sppindeln carl-johan som bodde utanpå kuren (de var väl tur de, had ehan kommit in hade nog damsugaren käkat upp honom) plastkon per-rosa har vi oxå haft. sen har vi ju alla små blå baggar som kryper runt och förmodligen käkar på huset.  

Av Maja - 8 juni 2007 18:23

solen lyser.  sommaren är här- bara använt värmefläkten på jobbet en gång. flugorna surrar och kossorna finns i sina hagar och lever sommarliv. syrenerna har näst in till blommat över, valters hampaodling (industirhampa, den är inte ett dugg olaglig. fullkomligt tillåtet) mår gött.  jag är inte trött på turister och dumma fårgor om min ickedialekt (en som drar åt det ösgötska... nej jag är öbo)

Av Maja - 7 juni 2007 22:17

nu är jag trött på tuppskrället. i tisdags kväll fick ylva in honom i hönsgården, i onsdags när jag öppnade husen så var han ute igen. hur fan kommer han ut? det finns inga hål i hönsgården, jag har kollat mer en noga. vi har kommit fram till att han måste flyga över. och in tar han sig tydligen oxå. för på dan på tisdagen var han inne hos sina kacklande damer (livrädda damer dessutom) iförsi är kurt inte så sturks av sig heller... han håller sig kring hönsgården hela tiden. de är fövisso rätt bra. men jag blir tokig. och har god lust att göra tuppsoppa av honom.

han fick namnet efter tuppen i stadsmusikanterna från bremen som min klass spelade nu i våras. tuppen kurt på museet är nästan lika dan som tuppen kurt i sagan.

Av Maja - 6 juni 2007 18:14

ja. vår uppkoppling mår inte som den borde. den går för långsamt. den lever ett eget liv. men men, jag är iaf glad att jag kommer ut. och att jag kan sitta vid min egen lilla söta dator. och slipper bråka med pc.n

Presentation


Poesi och visor är inte saker som man hittar, utan det är saker som hittar än, och det enda man kan göra är att gå där det kan få tag i en. - Nalle Puh

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards